Lekkere geile sex met schoonouder

Mijn vrouw is een geweldige vrouw, maar de eerste keer dat ik haar moeder zag wist ik, deze wil ik ook hebben. Haar moeder leek wel haar zus te zijn en was ook nog lekker sexy. Ze was inmiddels al 3 jaren weduwe en ondanks dat zag ze er gewoon op en top uit. Ja, ze is misschien een oude zak die jaren ouder is dan mij, maar als je kijkt naar de manier hoe ze zich kleed, dan geloof ik wel dat er meer achter die zogenaamde onschuld schuilt dan ze vaak prijsgeeft.

Op een dag vroeg mijn vrouw even bij haar moeder langs te gaan om iets voor haar op te halen, daar aangekomen kwam die vrouw in haar badjas de deur open maken. Ze nodigde me binnen uit en vroeg me even in de keuken te wachten. Dus gehoorzaamde ik en al gauw kwam ze terug alleen in haar slipje, haar borsten waren opmerkelijk stevig en ze zag er echt goed uit. Ik vroeg haar, “wat doet u nou” Ze begon te lachen en zei, doe niet alsof je het niet leuk vind, je mag ze aanraken hoor. Ik twijfelde, toen zei ze: “vind je van mij niet groter dan die van Cindy ik knikte van ja” Omdat ze het zo aanbood besloot ik gewoon mee te gaan ermee. Ik raakte haar borsten aan en ze begon met mijn pik te spelen. Al gauw hurkte ze en begon mijn pik lekker te likken en te zuigen, ik kreunde van genot. Het was toch zo heerlijk. Voor dat ik erg in had was ze al uitgekleed en ging ze op de keuken eiland met gespreide benen liggen en zichzelf vingeren. Ik hield het niet langer in en klom op haar en duwde mijn pik naar binnen. Ze knikte en zei, nu snap ik waarom Cindy zo van je houd je weet je gereedschap te gebruiken. Ze maakte me wilder en wilder en al gauw kwam ik spuitend in haar klaar.

Nadien gaf ze me het pakketje waarvoor ik gekomen was en knip oogde naar me, ze fluisterde in mijn oor “ Ik wil dit wel elke week doen geile hengst, heb je er ook zin in?” Ik knikte van wel. Zo is onze relatie nog zeker 3 jaren door gegaan totdat Cindy er een dagje achter kwam. Het was geen mooie dag, maar gelukkig heb ik genoten en mijn les geleerd, slapen met je schoon ouders brengt altijd wel de nodige stress met zich mee.

Related Articles

Over deze auteur Alle verhalen Schrijver website

Beheerder Eroverhaal.be